1. اداره آمار و اطلاعات. آمارنامههای کشاورزی مربوط به سال های. بانک اطلاعات
کشاورزی. تهران.
2. جولایی ر. 1376. بررسی مزیت نسبی تولید مرکبات استان فارس(شهرستان جهرم).
پایاننامه کارشناسیارشد. دانشگاه تربیتمدرس. دانشکده کشاورزی. تهران.
3. حاجیرحیمی م. 1376. مزیت نسبی و انگیزه اقتصادی در محصولات زراعی استان
فارس. پایان نامه کارشناسیارشد. شیراز.
4. حداد م و ربیعی م. 1376. مزیت نسبی محصولات کشاورزی. انتشارات موسسه
پژوهشهای برنامهریزی و اقتصاد کشاورزی تهران.
5. شیرینبخش ش و حسنخوانساری ز. 1384. کاربرد Eviews در اقتصادسنجی.
انتشارات پژوهشکده امور اقتصادی. تهران.
6. عزیزی ج ، زیبایی م، 1380. تعیین مزیت نسبی برنج در ایران. مطالعه موردی استانهای
گیلان، مازندران و فارس. فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه. شماره 34.
7. عزیزی ج و یزدانی س. 1383. تعیـین مزیـت نـسبی محـصولات عمـده باغبـانی ایـران.
فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه. شماره 46.
8. گجراتی د. 1378. مبانی اقتصادسنجی. ترجمه: دکتر حمید ابریشمی. انتـشارات دانـشگاه
تهران.
9. گودرزی م. 1386. مطالعه عوامل موثر بر روند تغییرات شاخصهـای حاصـل از مـاتریس
تحلیل سیاستی برای محصولات منتخب زراعی ایران. رساله دوره دکتـری رشـته اقتـصاد
کشاورزی. دانشگاه آزاد اسلامی. واحد علوم و تحقیقات.
10. موسینژاد م. 1375. اقتصاد برنج مازندران: بررسی مزیت نسبی و راهبردهای آن.
فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه. شماره 17.
11. نوربخش م. 1375. بررسی مزیت نسبی دو محصول برنج و مرکبات استان مازندران
جهت صدور به کشورهای آسیای میانه. مجموعه مقالات شناخت استعدادهای بازرگانی-
اقتصادی استان مازندران. انتشارات موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی. تهران.
12. Fang C and Beghin J. 1999. Food self-sufficiency. comparative
advantage and agricultural trade: A policy analysis matrix for Chinese
agriculture. Trade Policy Research and Analysis Symposium of the
IATRC. At (http://www.fapri.org).
13. Goldin I. 1990. Comparative advantage: theory and application to
developing country agriculture. Paris: OECD.
14. Gonzales A, Hasyno F and Perez ND. 1993. Economic incentive
and comparative advantage in Indonesian food crop production. Research
Report International Food and Policy Research Institute. Washington
DC.
15. Huang J, Song J, Qiao F and Fuglie KO. 2003. Sweet potato in
China: Economic aspect and utilization in pig production. International
Potato Center (IPC). Bogor. Indonesia.
16. Kendrick D. 1990. Models for analyzing comparative advantage.
Dordrecht and Kluwer academic publishers.
17. Kubursi A. 2000. Lebanon's agricultural potential: A policy analysis
matrix approach. at (http://www.aaea.org).
18. Masters W.A and Winter-Nelson A. 1995. Measuring the
comparative advantage of agricultural activities: domestic resources cost
and social cost benefit ratio. American Journal of Agricultural
Economics. 77:243-250.
19. Mahmood A. 1996. Pakistan edible oil crisis and the comparative
advantage of edible oil production under alternative oilseed processing
technologies. Indian Journal of Economic. 43: 64-73.
20. Mcintire J and Delgado CL. 1985. Satistical Significance of
indicators of efficiency and incentives: examples from West African
agriculture. American Journal of Agricultural Economics. 67: 733- 738.
21. Najafi B. 2005. Effect of government policies on wheat production in
Iran: The application of policy analysis matrix. 12th ERF annual
conference. Grand Hyatt, 2005 Cairo. Egypt.
22. Shahabuddin Q and Dorosh P. 2002. Comparative advantage in
Bangladesh crop production. International Food Policy Research
Institute. Washington DC Press. USA.
23. Sucharita G and Narender I. 1992. Resource returns, return scale and
resource use efficiency on turmeric farms. Indian Journal of agricultural
Economics, 1: 56-67.
24. Zhong F, Zhigang XU and Longbo F. 2002. Regional comparative
advantage in china’s main grain crops.
http://www.adelaide.edu.au/cies/cerc/gmpl.pdf.