- آجودانی، ز. و مهدی زاده، ح. 1388، زمینه یابی امکان توسعه و ترویج کشاورزی ارگانیک در استان کرمانشاه از دیدگاه کارشناسان کشاورزی، پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 2(4): 73-65.
- پاپ زن، ع. و شیری، ن. 1391، بررسی موانع و مشکلات توسعه کشاورزی ارگانیک، فصلنامه اقتصاد فضا و توسعه روستایی،1(1): 126-113.
- چقماقی یزدی، م. و مرادی عهدیه، ع. 1386، کشاورزی ارگانیک راه نجات بشر، ماهنامه دام کشت و صنعت، 98: 18.
- خسروی، م.، و غزنوی، ا. 1387، ارزیابی بار میکروبی و ph شیر خام دامداری های سنتی شهرستان کاشمر در فصل های گوناگون. مجله دانش نوین کشاورزی، 14(13): 37-33.
- دین پناه، غ. و اخوان،ا. 1393، عوامل مؤثر بر دانش کشاورزی ارگانیک در بین گلخانه داران شهرستان ورامین، مجله پژوهشهای ترویج و آموزش کشاورزی، 7(1): 111-101.
- رزاقی بورخانی، ف. 1389، کشاورزی ارگانیک راهکاری برتر در حفاظت از محیط زیست و دستیابی به توسعه پایدار، همایش ملی انسان، محیط زیست و توسعه پایدار، دانشگاه آزاد اسلامی واحد همدان، همدان.
- سلطانخانی، ا. 1389، کشاورزی ارگانیک و نقش آن در ایجاد امنیت غذایی. فصلنامه شیرین بیان، 16: 34.
- صیادی، ز.، سیادت، ع. و پورسیاه بیدی، م. 1389، تاثیر سیستم های گوناگون غذایی بر روی ارقام لوبیا، فصلنامه علمی پژوهشی فیزیولوژی گیاهان زراعی، (2) 3: 137-119.
- طاهری، ا. 1389، کشاورزی ارگانیک گامی موثر در تولید محصولات سالم. اولین همایش ملی کشاورزی پایدار و تولید محصول سالم. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان، اصفهان.
- عزیزی، ج و یزدانی، س. 1383، تعیین مزیت نسبی محصولات عمده باغبانی ایران .اقتصاد کشاورزی و توسعه، 12(46): 58-43.
- علیدوستی شهرکی، ن. 1390، فواید مصرف و مقایسه میزان ترکیبات پلی فنولی و ظرفیت آنتی اکسیدانی محصولات حاصل از کشاورزی شیمیایی و کشاورزی ارگانیک، همایش ملی صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان، قوچان.
- قربانی، م.، نعمتی، ا. و قربانی، ر. 1388، الگوی قیمت گذاری علف کش های هم سو با محیط زیست و کشاورزی پایدار: در استان خراسان رضوی (مطالعه موردی گندم)، نشریه بوم شناسی کشاورزی، 1: 101-91.
- مجردی، غ و شاه ولی، م. 1386، توسعه پایدار و حفظ محیط زیست با کمک مدیریت بر مبنای هدف و نتیجه با تاکید بر کاهش مصرف سموم کشاورزی. ماهنامه جهاد، 279: 179-152.
- ملک سعیدی، ح.؛ رضایی مقدم، ک. و آجیلی، ع. 1389، مطالعه دانش کارشناسان جهاد کشاورزی استان فارس در زمینه کشاورزی ارگانیک، علوم ترویج و آموزش کشاورزی ایران، 26(2): 61-49.
- موحدیان عطار، م. 1390، ضرورت توسعه کشاورزی ارگانیک. فصلنامه سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور.
Refrences
- Biao, K., Xiaorong, W., Zhuhong, Y. & Yaping, D. (2003). Critical impact assessment of organic agriculture. Journal of agricultural and environmental ethics, 16(3), 297-311.
- Mahantesh, N. & Singh, A. (2009). A study on farmer's knowledge perception and intensity of pesticide use in vegetable cultivation in Western Uttar Pradesh. Pusa Agri Science, 32, 63-69.
- Padel, S. & Lampkin, N.H. (1994). Conversion to Organic farming. An overview. In: The economics of organic farming. Lampkin, N.H., and Padel, S. (Eds.). CAB, Wallingford, UK. pp. 295-313.
- Parvenn, Sh. (2011). Rice farmer's knowledge about the effects of pesticide on environmental pollution in Bangladesh. Bangladesh Research publication Journal, 3(4), 1214-1227.
- USDA.( 2009). Organic agriculture research and extension. US Department of agriculture. Retrieved from http: // www.Csrees. Usda. gov/ funding/ rfas/ pdfs/ PAS_OREI_RFA. Pdf.
- Verhoog, H., Matze, M., Van Bueren. E. L. & Baars, T. (2003). The role of the concept of the natural (naturalness) inorganic farming. Journal of agricultural and Environmental Ethics, 16(1), 29-49.