- بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران 1392. گزارش حسابهای ملی و شاخص بهای کلاها و خدمات مصرفی ایران. پایگاه آماری بانک مرکزی ایران:
www.cbi.ir.
- بینام، اداره کل جهاد کشاورزی استان مازندران 1392. معاونت برنامهریزی و اقتصادی، اداره کل آمار و اطلاعات.
- شفیعی، ل. (1390). شناسایی عوامل مؤثر بر تقاضا و چگونگی افزایش مصرف آبزیان در استان کرمان، وزارت جهاد کشاورزی، مؤسسه پژوهشهای برنامه ریزی.
- صبوحی صابونی، م. و احمدپور، م. (1391). برآورد تابعهای تقاضای محصولات کشاورزی ایران با استفاده از روش برنامهریزی ریاضی (کاربرد روش بیشترین بینظمی). فصلنامه اقتصاد کشاورزی، جلد 6، شماره 1، صفحههای 91-71.
- قربانی، م.، شکری، ا. و مطلبی، م. (1389).الگوی تصحیح خطای سیستم تقاضای تقریباً ایدهآل برای انواع گوشت در ایران، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، شماره 69، صفحههای 132-112.
- گودرزی، م.، مرتضوی، ا. و پیکانی، غ. (1386).بررسی تقاضای گروههای اصلی کالاهای مصرفی و خوراکی در مناطق شهری ایران با استفاده از الگوی بودجهبندی دو مرحلهای، فصلنامه اقتصاد کشاورزی و توسعه، شماره 57 (ویژه بازارهای کشاورزی)، صفحههای 159-131.
- محمدزاده، پ.، بهبودی، د. و حکمتی فرید، ص. (1394).مقایسه تطبیقی سیستمهای مختلف تقاضا در تبیین رفتار مصرفی خانوارهای شهری. مجله پژوهشات اقتصادی، دوره 50، شماره 1، صفحههای 216-193.
- محمدی، ح. و نوروزی، ق. (1390).آزمون کشش پذیری مصرف کالاهای اساسی ایران با استفاده از الگوی تقاضای تقریباً آرمانی. فصلنامه علمی-پژوهشی رفاه اجتماعی، شماره 39، صفحههای 325-311.
- مرکز آمار ایران (1392).گزارش حسابهای ملی و درآمدی خانوار ایران. پایگاه آماری مرکز آمار ایران:
www.amar.org.ir.
Refrences
- Adhikari, M., Paudel, L., Houston ,J., Paudel, K.P. & Bukenya, J. (2006). Impact of cholesterol information on meat demand: Application of an updated cholesterol index. Journal of Food Distribution Research 37: 60-69.
- Alboghdady, M.A. & Alashry, M.K. (2010). The demand for meat in Egypt: An almost ideal estimation. African journal of Agricultural and Resource Economics 4: 70-81.
- Anderson, S. & Moser, A. (2010). Consumer choice and health: the importance of health attributes for retailmeat demand in Canada. Canadian Journal of Agricultural Economics 58: 249-271.
- Buse, A. (1994). Evaluating the linearized almost ideal demand system, American Journal of Agricultural Economics, 76: 781-793.
- Deaton, A. & Muellbauer, J. (1980). An Almost Ideal Demand System, American Economics Review, 70: 312-326.
- Henneberry, S.R. & Hwang, S.H. (2007). Meat demand in South Korea: An application of the restricted sourcedifferentiated almost ideal demand system model. Journal of Agricultural and Applied Economics 39: 47-60.
- Katchova, A.L. & Chern, W.S., (2004). Comparison of Quadratic Expenditure system and Almost Ideal Demand System based on Empirical data. International Journal of Applied Economics, 1(1): 55-64.
- Wnag, Z. & Bessler, D.A. (2013). Forecast Evaluation in Meat Demand Analysis. Agribusiness, 19(4): 505-524.
- Rajabi, M., Ranjbar, H. & Khorsandi, M.D. (2012). Dynamic Analysis of Iran’s Long-Run Import Demand (AIDS) (1969-2007). 2nd International Conference on Economics, Trade and Development. IPEDR 36: 133-138.
- Tonsor, G.T., Minter, J.R. & Schroeder, T.C. (2010). U.S. Meat demand: household dynamics and media information impacts. Journal of Agricultural and Resource Economics 35: 1-17.